Η κάνναβη έχει αποδεδειγμένα θεραπευτικές ιδιότητες τόσο με την χρήση CBD, CBG, ουσίες που μπορείτε να καταναλώσετε με ασφάλεια. Η κανναβιδιόλη βοηθάει σε χρόνιους πόνους, ηρεμεί, διευκολύνει τον ύπνο, την επιληψία, κατάθλιψη, πολλαπλή σκλήρυνση κλπ.

Η εταιρία μας LEAF διαθέτει προΪόντα ανθών κάνναβης υψηλής ποιότητας με τις προδιαγραφές που απαιτούνται από την ΕΕ. Όλα μας τα προΪόντα μας είναι 100% νόμιμα και έχουν μετρηθεί απο πιστοποιημένα εργαστήρια με κάτω από το επιτρεπόμενο όριο 0,2% THC.

Οι ανθοί κάνναβης NIRVANA έχουν καλλιεργηθεί στην Ελλάδα και Ιταλία σε χωράφια στον Ταΰγετο, που φημίζονται για το πολύ καλό μικροκλίμα, αλλά και σε θερμοκήπια και indoor εγκαταστάσεις στην Ιταλία.  Έχουμε επιλέξει προσεκτικά τους συνεργάτες μας, ώστε να μπορέσουμε να σας φέρουμε τα πιο ποιοτικά χαρακτηριστικά της κάθε καλλιεργούμενης ποικιλίας κάνναβης. Στις καλλιεργούμενες εκτάσεις δεν χρησιμοποιούνται καθόλου χημικά σκευάσματα και τα φυτά δεν στρεσάρονται για μεγαλύτερη απόδοση. Με σεβασμό επιτρέπουμε στα φυτά να αναπτυχθούν και να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους και για αυτό οι ανθοί κάνναβης είναι εξαιρετικοί από κάθε άποψης. Έχουν υψηλά τερπένια και υψηλό CBD.

Οι ποικιλίες που επιλέγουμε έχουν δημιουργηθεί από χρόνια επιλογή φαινοτύπων από γενετιστές της κάνναβης και καλλιεργητές. Για να δημιουργηθεί μια ποικιλία έχει χρειαστεί πάνω από 5 χρόνια διασταυρώσεων και σταθεροποίησης των ποσοστών THC. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό και τα αρώματα ξεχειλίζουν από τα φυτά κάνναβης.

Χρησιμοποιούμε γυάλινα φαρμακευτικά μπουκάλια για συσκευασία μικρών ποσοτήτων, ώστε να διατηρηθεί η ποιότητα και τα τερπένια σε υψηλό βαθμό. Για μεγαλύτερες ποσότητες χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα σακουλάκια draft που είναι για βότανα.Θέλουμε να φέρουμε στον πελάτη το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την αυθεντική εμπειρία κάνναβης. Δοκιμάστε τους ανθούς κάνναβης NIRVANA και πείτε μας την γνώμη σας. 

Οι ανθοί κάνναβης NIRVANA, είναι brand name της leaf.gr  Για παραγγελίες λιανικής μπορείτε να αγοράστε από το ηλεκτρονικό κατάστημα hempshop.gr Για παραγγελίες χονδρικής επικοινωνήστε με το info@leaf.gr.